Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hiszpańska jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 10 szt
cebule 4 szt
czosnek 8 ząbków
koncentrat pomidorowy 5 łyżek
natka
sól
pieprz
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Hiszpańska jajecznica

na rozgrzanej oliwie podsmażyc cebulę,czosnek,dodać koncentrat i podgrzać na dużym ogniu.nastepnie dodać rozstrzepane jaja i usmażyc jajecznice.doprawić solą,pieprzem,posypac natką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 14.04.2012 20:57
dodałbym jeszcze chorizo ale przepis fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak