Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
kabanos 1 szt
cebula do smaku
szczypior do smaku
olej 1 łyżka
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica

Kabanosa pokroić w talarki i podsmażyć na rozgrzanym oleju.Dodać pokrojoną cebulę,chwilę poddusić.Następnie wbić jajka,dodać posiekany szczypiorek oraz pieprz i sól do smaku.Całość wymieszać i usmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa95 09.09.2011 16:04
tak, wygląda smacznie
evita0007 09.04.2011 22:20
na oleju nie robie,ale twoja wygląda smacznie :)
pacpaw 05.04.2011 19:57
z kabanoskiem jeszcze nie mieszałem
Margo1 25.03.2011 19:40
też taką robię
novita23 24.03.2011 19:39
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak