Sposób przygotowania

Kabanosa pokroić w talarki i podsmażyć na rozgrzanym oleju.Dodać pokrojoną cebulę,chwilę poddusić.Następnie wbić jajka,dodać posiekany szczypiorek oraz pieprz i sól do smaku.Całość wymieszać i usmażyć.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z kabanoskiem jeszcze nie mieszałem
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    na oleju nie robie,ale twoja wygląda smacznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    tak, wygląda smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !