Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem na puch.Dodawać po 1 żółtku ciągle ucierać na koniec dodać sok i skórkę z cytryn.Białka ubić na sztywno dodać mąkę wymieszaną z proszkiem i wymieszać.Pianę z mąką dodać do masy żółtkowej i delikatnie wymieszać.Piec w formie wysmarowanej i wysypanej bułką tartą około 40 min w 170 st.Lukrujemy ciepłą babkę.
Lukier
białko utrzeć z cukrem pudrem i sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    jest pyszna :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię ją ślicznie pachnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    super babka, taką lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !