Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty czerwonej w majonezie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 20 dkg
jabłka 10 dkg
cebula 5 dkg
sól
cukier
ocet

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty czerwonej w majonezie

Przyrządzić sos majonezowy. Kapustę poszatkować i posolić. Jabłka umyć, zetrzeć na tarce, cebulę pokrajać w kostkę. Wszystko wymieszać z sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak