Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czarnej rzodkiewki i cebuli

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1 szt
śmietana 1/8 l
sól
czarna rzodkiew 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czarnej rzodkiewki i cebuli

Rzodkiewkę obmyć, obrać, zetrzeć na grubej tarce., lekko osolić. Cebulę pokroić w drobne paski i wymieszać ze śmietaną. Podawać do razowego chleba z masłem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 31.01.2012 14:04
fajna
KasiaK90 20.11.2011 15:40
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak