Sposób przygotowania

Ryż opłukać. Zalać wrzącą wodą i gotować ok. 3 min, odcedzić. Zalać ryż wrzącym mlekiem, dodać rodzynki, pokrojoną wanilię, masło, sól, zamieszać i podgotować ok. 20 min.

Masło utrzeć z cukrem, dodać żółtka, likier i wystudzony ryż. Przełożyć do formy i odstawić do zastygnięcia. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    fajny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !