Sposób przygotowania

Bakłażany ponakłuwać widelcem i wsadzić do piekarnika razem z całą główką czosnku , pieczemy do momentu aż zmiękną i skórki zrobią się brązowe. Potem bakłażany obieramy , usuwamy pestki , skrapiamy sokiem z cytryny .Miksujemy razem z czosnkiem na puree. Jak przestygną łączymy z oliwą, jogurtem i drobniutko posiekaną natką , posolić .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super sos !!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    św3ietny pomysł
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !