Sposób przygotowania

Do przesianej mąki dodać proszek do pieczenia i wymieszać. Do mąki z proszkiem dodać masło, posiekać je nożem, następnie dodać żółtka, skórkę z cytryny, mleko oraz olejek i zagnieść ciasto.
Ciasta wykręcać specjalną maszynką z odpowiednią do tego końcówką. Gotowe ułożyć na posmarowanej blaszce i piec na rumiano.

SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pomysłowe wykonanie
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    szkoda że niema zdjęcia i nie można zobaczyć tych ciasteczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !