Sposób przygotowania

Najpierw kroimy bakłażana w kostkę, posypujemy solą, układamy na cedzak i zostawiamy aż puści sok. Pomidory obieramy ze skórki i kroimy w ćwiartki. paprykę kroimy w paski dł. ok. 3 cm. Cebulę należy pokroić w plastry. Cukinie kroimy w kostkę.
W rondlu rozgrzewamy oliwę, na której podsmażamy cebulę i paprykę. Następnie dodajemy bakłażana, cukinię, pomidory, zmiażdżony czosnek i przyprawy. Dusimy wszystko do miękkości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !