Przepis i sposób przygotowania na: Warzywna potrawka
W rondlu rozgrzewamy oliwę, na której podsmażamy cebulę i paprykę. Następnie dodajemy bakłażana, cukinię, pomidory, zmiażdżony czosnek i przyprawy. Dusimy wszystko do miękkości.
zielona papryka (świeża) | 2 szt |
oliwa | |
pomidory | 0,5 kg |
cukinie małe | 3 szt |
bakłażan | 1 szt |
pietruszka zielona | |
tymianek | 0,5 łyżeczki |
czosnek | 4 ząbki |
sól | |
cebula | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: