Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z gotowaną marchewką

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 sztuki
marchewka 3 sztuki
liście selera 2 łyżki
oliwa 4 łyżki
sok z cytryny 3 łyżki
Sól ziołowa jodowana Prymat
pieprz kolorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z gotowaną marchewką

Marchewkę gotujemy, kroimy w plasterki. Kapustę pokroić drobno. Liście selera posiekać. Oliwę wymieszać z sokiem cytryny. Kapustę, marchewkę, liście selera mieszamy z sosem, doprawić do smaku solą ziołową i pieprzem kolorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 17.06.2013 07:42
fajny przepis
madzialena19 14.08.2012 19:58
dobra sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak