Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łososiwe roladki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry
szczypiorek 1 pęczek
śmietana 3 łyzki
chrzan ze słoika 1 łyżka
pieprz
twaróg 1/2 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Łososiwe roladki

Szczypiorek siekamy, łączymy z twarogiem, śmietaną i chrzanem, dodajemy pieprz i tworzymy gęstą pastę. Rozkładamy plastry łososia i smarujemy pastą, a następnie zwijamy w roladki. Roladki chowamy do lodówki na kilka godzin do schłodzenia. Przed podaniem kroimy na 1-2 cm plastry, posypujemy szczypiorkiem i skrapiamy cytryną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 09.12.2012 10:28
pycha
dianix 22.02.2012 13:34
łososia nabardziej lubie z jajkiem:)
Motorek 24.12.2011 09:22
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak