Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w plasterki, cebulą w kwostkę i podsmażamy na maśle, przyprawiając do smaku solą i pieprzem. W szklance rozrabiamy śmietankę z mąką. Całą zawartość wlewamy do smażących się pieczarek z cebulką i mieszamy aż śmietanka zgęstnieje Wystudzić. Bułki przekrawamy na 2 części, lekko wydrążamy w każdej części wgłębienie. Wystygnięty farsz mieszamy z serem i napełniamy nim bułlki. Bułki układamy na blasze i wstawiamy do piekarnika o temp. 200 stopni na 10 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ooo to nasze smaki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszne bułeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Fajne na kolację
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Fajny pomysł na kolacyjkę :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !