Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała kiełbasa z cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa biała surowa 1 kg
cebula 4 szt
wino białe wytrawne 1 szklanka
Kucharek przyprawa uniwersalna
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Biała kiełbasa z cebulą

Cebulę pokroić w piórka. Kiełbasę posypać Kucharkiem i obsmażyć na gorącym oleju, przełożyć do naczynia żaroodpornego, wlać białe wino i posypać cebulą. Na wierzch posypać vegetą. Piec przykryte w piekarniku w 180 stopniach około 1,5 godziny

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 16.02.2014 09:40
Taką kiełbaskę lubię :)
Motorek 22.12.2013 08:38
pyszne śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak