Sposób przygotowania

Cebulkę szatkujemy , albo kroimy w krążki , roztapiamy tłuszcz i najpierw smażymy paluszki a w między czasie do miseczki gdzie znajduje się cebulką wsypać wszystkie przyprawy i odstawić do lodówki do czasu usmażenia paluszków . Następnie paluszki przełożyć i szczelnie zamknąć aby były ciepłe i przekładamy cebulę w miejsce paluszków podsmażyć 5 minut a potem zalać 1\\2 szklanką wody i dusić 20 minut . Powinien wyjść sos.Czekamy aż troszkę odparuje i nakładać na talerze najpierw paluszki i przykryć cebulką .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super , też mi sie podoba
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super , też mi sie podoba
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    też tak robię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !