Sposób przygotowania

Filety rybne - według uznania dorsz, mintaj,pokroić na kilkucentymetrowe kawałki, obsmażyć na patelni, Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Marchew zetrzeć na tarce o grubych okach, cebulę w piórka pokroić , a ananasa na kawałki 1 centymetrowe. podsmażyć cebule na oleju, dodać marchew, koncentrat przyprawy, dusić około 15 minut i i dodać ananasa. Potem przełożyć do salsy rybę, podsmażyć razem, aż przejdzie smakiem. Posypać szypiorem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    ciekawe połączenia:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ale mam ochote na nie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    bardzo ciekawy przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !