Sposób przygotowania

Serca myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy na pół i gotujemy. Cebulę białą i czerwoną drobno siekamy. Podsmażamy na patelni z sercami ok 5-7 min. Ser żółty trzemy na tarce o grubych oczkach. Jabłka myjemy a następnie odkrawamy wierzch i wydłubujemy środek. W jabłka wkładamy farsz z serc z cebulą a na wierzch posypujemy serem żółtym. Jabłka zawijamy w folię i grillujemy ok 10 -15 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !