Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MASA MIGDAŁOWA

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

migdały 30 dag.
cukier puder 30 dag.
śmietana 125 ml.
olejek waniliowy 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: MASA MIGDAŁOWA

Migdały sparzyć, obrać ze skóry i zetrzeć.
Dodać do śmietany, cukru pudru i olejku, wszystko zmiksować. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczekjeden 13.07.2011 20:57
super
aga130982 23.03.2011 10:25
mniam
halinka1011 22.03.2011 07:25
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak