Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JABŁKA PIECZONE W WINIE

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4 sztuki
dżem 10 dag.
wino białe wytrawne 50 ml.

Przepis i sposób przygotowania na: JABŁKA PIECZONE W WINIE

Jabłka umyć, wydrążyć specjalną szpatułką z nasion. Do środka nałożyć dżemu. Zalać winem i upiec w piekarniku, co jakiś czas skrapiać winem. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 11.05.2012 13:38
mniam
Kuchareczekjeden 22.03.2011 20:48
super!
Dorota59 22.03.2011 09:19
ale pyszności
halinka1011 22.03.2011 07:25
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak