Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Seler łodygowy po włosku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łodyżki selerów 30 dkg
masło 2 łyżki
cebula 1 szt
ser starty ementaler 4 łyżki
sól do smaku
Kwas cytrynowy Prymat do smaku
zielona pietruszka 1,5 łyżki[siekana]

Przepis i sposób przygotowania na: Seler łodygowy po włosku

Łodyżki selera opłukać ,pokroić i ugotować w osolonej i zakwaszonej wodzie,odcedzić ,gdy będą miękkie,cebulę drobno pokroić i poddusić na tłuszczu,do cebuli dodać ugotowane selery i dalej dusić,a następnie oprószyć tartym serem,gdy ser się stopi ,posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 06.04.2011 23:18
musze spróbowac koniecznie
Margo1 22.03.2011 10:20
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak