Sposób przygotowania

Mięsko kroimy w cienkie paseczki 1 cm szer., 0,5 cm grubości i 3 cm długości , przekładamy je prosto do miseczki , wlewamy oliwę , przyprawę do gyrosa , do kurczaka i to zostawiamy na 5 godzin. W między czasie do kefiru i majonezu dajemy czosnek bardzo drobno rozdrobniony , koperek , zioła prowansalskie . Pomidora umyć i pokroić w pół pl astry . Zamarynowane mięsko pieczemy na grillu, dość mocno przypiekając . Kapustę jedną i drugą szatkujemy , każda z osobna polewamy oliwą z cukrem i wszystko ładnie układamy na talerzu obok siebie pomidorka kładziemy jako dekoracja . Podajemy z frytkami.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Zapomniałam napisać w składnikach o kapuście białej i czerwonej .
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    super przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Uwielbiam kebaby! Muszę kiedyś zrobić, to moja rodzinka będzie zachwycona :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Oktawia

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje smaki pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !