Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ananas z kolendrą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ananas świeży 1 szt
liście kolendry 2 garści
cukier 1/2 szklanki
wiórki kokosowe 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: ananas z kolendrą

Ananasa obieramy i kroimy na kawałki.Wrzucamy kolendrę i cukier do malaksera, miksujemy , aż osiągniemy konsystencję grubego piasku. Mieszamy ananasa z większością kolendrowego cukru, resztę zachowujemy do przybrania.. Podajemy w miseczkach przybranych resztą cukru nakładamy ananasa i posypujemy wiórkami kokosowymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 25.11.2011 01:19
super
bami 21.03.2011 17:58
intrygujące połączenie... :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak