Sposób przygotowania

Pokrojone mięso w słupki, przyprawić przyprawą Kucharek Smak Lata, odstawic do lodówki, obtoczyc w 1 łyżce maki, potem usmażyć na 1 łyzce oleju. Podlać małą ilością wody i dusić. Przyprawa Kucharek sos pieczeniowy rozmieszać z wodą i dodać do mięsa i gotować 5 minut. Podawać z makaronem lub kaszą.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    i jak w smaku sos pieczeniowy Kucharka? Nie miałem okazji jeszcze spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    nie ma sztucznego smaku jak to zwykle bywa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    sosik to jest to
  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    niezły pomysł na ciepły posiłek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !