Sposób przygotowania

Z żółtek, mleka i mąki utrzepać w miarę rzadkie ciasto. Białka ubić na sztywną pianę. Dodać do ciasta, delikatnie wymieszać. Smażyć naleśniki.
Mięso przyprawić i smarować nim każdy naleśnik po czym zawinąć. Panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kome

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię krokiety
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Bardzo apetyczne krokiety!
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    najsmaczniejsze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne są takie rumiane i chrupiące
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Basia10

    pyszniutkie krokieciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pięknie usmażone
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    ja wole z kiszona kapusta;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne krokieciki :)
  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    jedne z ulubionych
  • 1
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    smacznie wyglądają
  • 0
    dsc_4344
    Opublikowano

    Madzik239

    Chrupiące i pyszne. W sam raz na zimowe popołudnia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !