Sposób przygotowania

Mąkę przesiać.Masło roztopić w ciepłym mleku ,przestudzić.Dodać drożdże i suche składniki,wszystko razem roztrzepać,dodać jajko,cukier waniliowy.Dobrze wymieszać,przykryć folią i wstawić do lodówki na 12 godzin.Można zostawić na noc.Ciasto wykładać na gorącą gofrownicę.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Moja waga waży na dkg hi hi... gram nie uznaje...więc pozostaje mi tylko \"na oko\"...
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z bitą śmietaną mniamuśne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Jeszcze takich nie jadłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Muszą być super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię gofry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !