Sposób przygotowania

Składniki sosu dokładnie ze sobą wymieszać. Kalafiora gotować na parze przez 20 minut. Wyjąć, przekroić na pół. Cebulę pokroić na ćwiartki. Pieczarki umyć, wykręcić z nich nóżki. Paprykę przekroić wzdłuż na połowy. Warzywa grillować na mocno rozgrzanym grillu przez 15 minut. Gotowe warzywa polać sosem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Basia14

    uwielbiam takie dodatki z warzyw, super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    piekne
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !