Sposób przygotowania

Ubić białka,dodać cukier i mak przekręcony przez maszynkę oraz wiórki kokosowe a następnie proszek do pieczenia i aromat migdałowy.
Ciasto wyłozyc na pergamin i upiec ok.30 min.
Przygotować galaretke wg.przepisu i ostudzić,
Zrobić mase karpatkową wg.przepisu na opakowaniu.
Na wystudzone ciasto wyłozyc mase karpatkową,Każdy biszkopt zanurzac na moment w galaretce i układac jeden obok drugiego na masie.Na każdu piszkopt połozyc na środeczku rodzynke a całość ciasta zalac polewą czekoladową.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    sądząc po nazwie można się najeść :o)
  • 7
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    oj,można,można i najeść się i napatrzeć:)
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    coś męskiego a raczej dla facetów
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne ciasto ,a nazwa jeszcze smaczniejsza
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Jadłam takie -dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara35

    Chyba takie zrobię mojemu Narzeczonemu :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Zrób Basiu :) będzie się cieszył:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    ciasto pyszne,a nazwa jeszcze lepsza:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    indi

    skoro wszyscy tak zachwalacie to może i ja zrobię :)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    można się podlizać ślubnemu i nie tylko....
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zapowiada sie smaczne ciasto.
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    bardzo smaczne ciasto cho? ma nietypowa nazw?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    kiedyś robiłam to ciasto, ale teraz już zapomniałam troszkę o nim
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    kiedyś robiłam to ciasto, ale teraz już zapomniałam troszkę o nim
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczne, nazwa bardzo ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !