Sposób przygotowania

Jasnozieloną część pora kroimy w cienkie półplasterki, solimy żeby zmiękła i zostawiamy na 10-15 minut. Potem dodajemy pokrojone w półplasterki ogórki i jabłko w małych kawałkach ( kostka). Posypujemy świeżo zmielonym pieprzem.
Z octu jabłkowego i oliwy robimy sos winegret, polewamy nim sałatkę i mieszamy. Podajemy schłodzoną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetna! zasługuje na...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    super sałatka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna sałatka ,myślę że jest dobra na całą wiosnę
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    musi smakować wyśmienicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    skuszę się na taką sałatkę;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    zgadzam się super sałatka, taka zielona, wiosenna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !