Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe rafaello

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masła 4 łyżki
białej czekolady 15 dag
cukru pudru 4 łyżki
wiórków kokosowych 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe rafaello

Czekoladę rozpuścić w rondelku. Masło utrzeć z cukrem na jednolitą masę. Stopniowo dodawać przestudzoną czekoladę. Na koniec wyspać połowę wiórek kokosowych i cukier puder. Gotowa masa powinna być gęsta i kleista. Formować małe kuleczki o obtaczać je w pozostałych wiórkach kokosowych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 19.11.2013 12:01
też takie kiedyś robiłam :) bardzo smaczne :)
alaaa 27.03.2013 22:42
co kokosowe to ja lubię
natii3624 22.07.2012 21:37
oo super przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak