Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do chleba z tuńczyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
sok z cytryny 1 łyżeczka
sól, pieprz do smaku
tuńczyk kawałki w oleju 200 g
seler naciowy 2 (drobno pokrojony)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do chleba z tuńczyka

Tuńczyka odsączyć z oleju.Dodać majonez sok z cytryny i rozetrzeć na gładką masę.Na końcu dodać pokrojony seler naciowy.Schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiakova 27.05.2012 19:09
uwielbiam wszelkie pasty :)
Ewelina47 01.01.2012 09:56
lubię takie pasty
monika154 24.09.2011 08:32
pyszna
m1monika 24.07.2011 19:27
pyszna
Margo1 07.05.2011 09:19
bardzo lubię
traktorek 29.04.2011 19:47
lubię takie pasty
kuklik 01.04.2011 15:57
pyszna pasta
Edyta38 21.03.2011 20:29
lubię tuńczyka napewno spróbuję:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak