Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron biwakowy według Agi

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron rurki 1/2 kg
dżem 5 łyżek
śmietana 1 szklanka
sól
orzechy włoskie 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron biwakowy według Agi

Makaron gotujemy w osolonym wrzątku.Odcedzamy.Dżem mieszamy ze śmietana i polewamy makaron.Dodajemy posiekane orzechy i dzielimy na porcje.Szybko a smaczne.Polecam:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 17.04.2012 18:11
świetne danie, szybkie i pożywne
IKrakowianka 12.02.2012 17:32
świetny
Krystyna32 12.01.2012 09:08
super
joanna77 09.12.2011 14:03
pewnie pyszny
Dorian 30.09.2011 11:34
pysznosc
Ania67 29.09.2011 09:24
pyszności
iwona332 16.07.2011 11:14
super
jeta72 16.06.2011 20:55
świetny
ronald88 30.04.2011 13:49
pyszne
joanna77 16.04.2011 22:27
uwielbiam
Justyna Jussstiii 22.03.2011 08:23
extra pomysł
Robert10 21.03.2011 20:06
świetne szczególnie dla dzieci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak