Składniki:
włoszczyzna | 150 g |
masło | 50 |
rodzynki | 30 g |
migdały | 30 g |
cytryny | 30 g |
mąka przenna | 25 g |
cukier | 15 g |
wino czerwone wytrawne | 100 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ziele angielskie | 0.25 g |
karp | 1100 żywy |
włoszczyzna | 150 g |
masło | 50 |
rodzynki | 30 g |
migdały | 30 g |
cytryny | 30 g |
mąka przenna | 25 g |
cukier | 15 g |
wino czerwone wytrawne | 100 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ziele angielskie | 0.25 g |
karp | 1100 żywy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: