Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa krojona z bułka tartą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa (mrożona) 1 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
masło 2 łyżki
sól 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa krojona z bułka tartą

Kilogram mrożonej, krojonej fasoli szparagowej ugotować we wrzącej wodzie z 2 łyżeczkami soli (gotować 6 minut), odcedzić w między czasie rozgrzać na patelni masło, wyspać 4 łyżki bułki tartek wymieszać aby bułka wchłonęła masło i lekko się zrumieniła, posypać nią gorącą fasolkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 09.04.2011 23:26
ooooooooooooooooooo
agnieszka137 21.03.2011 16:50
cudnie wygląda! tylko zjeść! :)
Emilia22 21.03.2011 14:02
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak