Sposób przygotowania

kotlety rozbić,posypać pieprzem i solą.Każdego posmarować musztardą,na niej położyć cienkie plasterki czosnku.Pieczarki pokroić w cienkie plasterki i obsmażyć na maśle.Przestudzić i układać na czosnku.Każdy kotlet złożyć na pół,a jego brzegi zakleić.Zrobić gęste ciasto.Składniki zmiksować,powoli dodając mleko,by masa była gęsta.Maczać kotlety w cieście i piec na złoty kolor około 15 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności-aż ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    trzeba wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł, muszę tak zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    smaczny schab
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !