Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka zczerwonej kapusty z marchewką i cebulą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona ćwierć główki
marchewka 2 sztuki
cebula biała 1 duża
pietruszka zielona do smaku
Kwas cytrynowy Prymat pół łyżeczki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka zczerwonej kapusty z marchewką i cebulą

Kapustę poszatkować i rzucić na gotującą się wodę z solą i kwaskiem cytrynowym, pogotować o. 7 minut. Odcedzić i pozostawić do ochłodzenia. Marchew zetrzeć ma tarce, cebulę pokroić w kostkę, natkę pietruszki też pokroić. Połączyć wszystkie warzywa, doprawić solą i pieprzem, dać olej i wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 16.04.2012 20:59
pysznie wygląda
Mariusz10 03.01.2012 17:48
pycha!
Lidia6 06.11.2011 11:24
uwielbiam taką sałatkę moja mama robiła podobną
motomaniak 22.10.2011 23:29
bardzo lubie
iza15 18.10.2011 22:34
pyszna
Rybciia 25.07.2011 19:00
pycha
jeta72 04.07.2011 16:36
pycha;)
Mirka-Ludomila 01.05.2011 15:38
apetyczna, kolorowa
kriso 30.04.2011 12:01
apetycznie wygląda
Ewelina47 28.04.2011 15:07
świetnie wygląda i na pewno smakuje
Motorek 31.03.2011 16:22
smaczna
Sylwia56
Sylwia56 28.03.2011 18:06
fajne
Teresa19 21.03.2011 14:19
Pyszne witaminki.
stokrotka 21.03.2011 09:43
Przepraszam wkradł się błąd powinno być pogotować ok. 7 minut

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak