Sposób przygotowania

Na stolnicę przesiać mąkę,zrobić dołek i wlać do niego 4 roztrzepane widelcem jajka i oliwę z oliwek.Widelcem lub dłonią stopniowo wyrabiać ciasto,aż do połączenia się składników.Energicznie wyrabiać przez 10 minut.Odstawić na 25 minut.Rozwałkować tak cienko,jak to tylko możliwe.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tez co sobotę go robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię rosołek ze swojskim makaronem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    domowy najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Nie ma to jak domowy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zgadzam się taki domowy jest najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Taki jest najlepszy!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    taki makaron to ja bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Uwielbiam domowy makaron
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    najlepszy domowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    domowy najlepszy
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    robię go co sobotę by był na niedzielę do rosołku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !