Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki po Włosku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
pomidory 8 sztuk
ser topiony 400 g

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki po Włosku

* bagietka - 1
* olej - do smaku
* ser topiony - 400 g
* oliwki - słoiczek
* majeranek Prymat - do smaku
* sól, pieprz - do smaku
* filety rybne - 8 sztuk
* pomidory - 8 sztuk

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w plastry.
Rybę pokroić na większe kawałki.
Bułkę pokroić na skośne kromki po czym posmarować olejem. Na każdą kromkę położyć trochę sera, plasterek pomidora, kawałek ryby, trochę skropić oliwą. Następnie przyprawić solą i pieprzem. Posmarować majonezem.
Grzanki zapiekać w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez ok. 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomasz17 02.08.2011 23:55
pycha
jolaxa1 06.07.2011 23:14
Super
Kate131 16.06.2011 10:13
pycha
gacopierz23 11.05.2011 10:52
smaczna kolacja
eli82 02.05.2011 12:40
pychotka
kotlet 10.04.2011 23:53
pycha
halinka1011 21.03.2011 08:14
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak