Sposób przygotowania

Dynię obieramy ze skórki, kroimy w kostkę, polewamy łyżką oliwy, oprószamy sola i pieprzem, mieszamy i układamy w delikatnie nasmarowanym tłuszczem naczyniu żaroodpornym. Pieczemy w piekarniku ok 10-15 min (w zależności od gatunku dyni) aż będzie miękka. Studzimy.

Chleb kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy łyżkę oliwy i rumienimy grzanki.

Fetę również kroimy w kostkę.

Łączymy wszystkie składniki, polewamy sosem i bardzo delikatnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję :) po więcej zapraszam na http://smakuje.blox.pl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !