Sposób przygotowania

Świeżą kapustę poszatkować, cebule pokroić w kostkę , wymieszać, posolić, ugnieść tłuczkiem do ziemniaków i zostawić na noc. Na następny dzień odcisnąć kapustę dodać jajka surowe, ryż, kasze, mięso i zmielony boczek. Całość wymieszać, doprawić pieprzem. Formować małe sznycelki, obtaczać w bułce tartej, Włożyć do gęsiarki, wlać 1 szklankę wody i piec ok 2 godziny w piekarniku na 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !