Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paluszki z szynką

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
serek kremowy 10 dkg
szynka 50 gram

Przepis i sposób przygotowania na: paluszki z szynką

Szynkę kroimy d drobną kostkę.Połowę ciasta francuskiego smarujemy serkiem i posypujemy szynką.Ciasto składamy na pół i kroimy na 8 części,każdy pasek skręcamy.Takie paluchy układamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy w nagrzanym piekarniku 30 min w temp 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 01.05.2012 21:47
pyszności:)
dorotka0000025 23.09.2011 12:45
ciekawe
Justyna Jussstiii 13.06.2011 08:44
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak