Sposób przygotowania

Udźce umyć, osuszyć, natrzeć solą, kucharkiem i przyprawa do indyka. Odstawić w chłodne miejsce na około 2 godziny. Piec w naczyniu żaroodpornym z niewielka ilością wody przez ok godz.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    musi być pyszny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dla mnie extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakosz1988

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super udo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    planuję kiedys przyrządzić takie mięsko;) Twoje wygląda naprawdę smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rzadko robię indycze mięso ale po takim przepisie smaczek naszedł...
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne, takie lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    bardzo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    rzadko jadam, ale musi być pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    mięso z indyka,to moje ulubione:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !