Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
śmietana | 100 ml |
buraki | 400 g |
porzeczek | 150 g |
szynka wędzona | 100 g |
jajko | 2 sztuki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
sok z cytryny | 1 sztuka |
majeranek | 1 szczypta |
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
śmietana | 100 ml |
buraki | 400 g |
porzeczek | 150 g |
szynka wędzona | 100 g |
jajko | 2 sztuki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
sok z cytryny | 1 sztuka |
majeranek | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: