Sposób przygotowania

Białka ubić, dodać cukier, potem żółtka, na końcu wymieszać z mąką zmieszaną z proszkiem, dodać kakao, piec w temp ok 160-180 C, 15-20 min. Z drugim i trzecim postapić tak samo, dodając mak, a do trzeciego kisiel. wystudzić biszkopty. Zmiksować kremy z zimnym mlekiem. Przełożyć tort: Biszkopt kakaowy, krem truskawkowy, biszkopt makowy, krem czekoladowy, biszkopt różowy, krem śmietankowy, udekorować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Piękny i bardzo apetyczny torcik :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam,mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !