Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, oprószyć solą, pieprzem i mąką, zrumienić na smalcu. Następnie dodać drobno posiekaną cebulkę, zeszklić. Podlać odrobiną wody, dodać namoczone i pokrojone grzyby, ziele angielskie, dusić pod przykryciem do miękkości. Pod koniec duszenia dodać pozostałe przyprawy, połączyć ze śmietanką, wymieszać. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Świetne połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !