Sposób przygotowania

Zalewamy oliwą czosnek pognieciony , cebulę pokrojoną dodać sos sojowy i wymieszać . Kiełbasę trochę musimy ponakłuwać widelcem , polać zalewą i wstawiamy do lodówki na godzinkę , potem wyjmujemy z zalewy i wstawiamy do gorącego piekarnika na godzinę . Kapustę zalewamy zalewą od kiełbasy , dodać wytopiony tłuszcz z kiełbasy , wino, kminek i dusimy pod przykryciem . Kiedy zauważymy ,że kapusta jest już miękka to wkładamy do niej kiełbasę i wszystko dusimy razem na koniec już tylko doprawiamy do smaku i gotowe.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Musi być bardzo smaczna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na pewno smakuje wyśmienicie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    mielony kminek nie dodawałam:-) , na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !