Sposób przygotowania

Parówki obieramy z owijek i kroimy w plasterki tak o grubości ok 2-3 cm. Ciasto francuskie rozkładamy a następnie kroimy kwadraty o długości ok 4 cm. Cebulkę obieramy a następnie kroimy w plasterki, paprykę myjemy wycinamy gniazdo nasienia i również kroimy w kwadraciki. Układamy na cieście francuskim plasterek cebuli, parówkę a na wierzch paprykę i rożki zwijamy do góry i zlepiamy. Smarujemy rozkłóconym jajkiem i zapiekamy ok 15-20 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę wypróbować Twój przepis. Zawijaski wyglądają bajecznie :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    interesujący przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    Bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smakowita przek?ska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Muszę kiedyś takie zrobić;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !