Sposób przygotowania

Masło na patelni rozpuszczamy , oczyszczoną z błonek wątróbkę smażymy na tym masełku do wątróbki dodajemy cebulkę pokrojoną dowolnie .Smażymy . Jajka pokroić w kosteczkę. Chłodne wątróbki razem z tą cebulką zemleć w maszynce połączyć je potem z jajkami , doprawić i uformować kulki obtaczamy je w w drobno posiekanym szczypiorku i odstawić na kilka godzin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !