Sposób przygotowania

Kurczaka pukamy i razem z włoszczyzną wkładamy do wrzątku i gotujemy tak ok 35minut po czym solimy i słodzimy. Kiedy kurczak będzie miękki studzimy go a później kroimy w cienki nie duże paseczki. Kurczaka wkładamy do rosołu a włoszczyznę wyjmujemy. Dodajemy do niego gałkę muszkatołową i paprykę i ponownie zagotowujemy.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    smaczne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    smaczne flaczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    też takie robie! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    muszą być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !