Sposób przygotowania

Ubić biszkopt i wylać na blachę.
Następnie ubić: 5 białek z 3/4 szkl. cukru, 3 łyżkami mąki krupczatki i 2 łyżkami mąki ziemniaczanej. Biszkopt posypać kawą i wylać na to ubite białka. Piec 35 minut.
Masa:
3 czubate łyżki kakao, 1/2 szkl. wody, szkl. cukru krzyształu - zagotować i gotować 7 minut. Margarynę utrzeć z 5 żółtkami i połączyć z ugotowanym kremem.

Położyć masę na placek i układać 2 paczki delicji. Pomiędzy ciastka wylać galaretkę.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    wygląda apetycznie,jutro robię
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !