Sposób przygotowania

Czekoladę łamiemy na drobne kawałeczki, krówki siekamy. Wszystkie składniki wrzucamy i wlewamy do garnka. Do drugiego (większego) garnka wlewamy wodę, wkładamy do niego garnek ze składnikami kremu tak, aby do środka nie wlała się woda. Włączamy mały gaz i gotujemy do momentu, aż uzyskamy jednolitą masę. Krem przekładamy do pojemnika i zostawiamy do wystygnięcia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Uhm, jak ja lubie takie slodkosci!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Mniam ;))
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z chęcią bym posmakowała.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !